M statea cu spatele la geam si cu perna indesata pe cap in timp ce un pitigoi infuleca ultimele graunte din visul incert. Am sa ma duc sa ma arunc in adancul pamantului si o sa il iau si pe dobitocul asta de pitigoi. De ce dracu trebuie sa ma duc la munca?! Pff ma dor ochii, ma dor dintii, ma doare capul si asta imi scoate sange pe urechi. Cred ca s-a apucat sa ma piscaleasca de la cinci dimineata. Hai ca ma scol. Se duse spre baie si realiza numaidecat ca talpile ii sunt ca niste cozonaci dospiti care rasuna surd; o durere infundata. Un ochi ii era intepat de urdorile mirosind a tabac. Cu ce se compara viata sa poata decide oamenii ca este bine sau ca este rau. Poate ca urdorile si cozonacii indurerati is cel mai bun lucru care mi se poate intampla. Ce dracu’ hai la lucru. Strada mirosea a praf ud. Trecuse masina de la ROSAL. Stia, o auzise si pe asta. Ochii il usturau cu toate ca a reusit sa se scape de crocodilul pus pe tepe. Pfoai, nu vad bine, calc greu, trebuie sa ascult ceva muzica. Google Music Play si totul se topeste. Morgue – Eroded Thoughts:

Plagued Birth

Expecting mother
Affecting the health of an unborn child
Creating abnormalities
Birth and life a living hell

Drinking while pregnant
For idiotic fun
When the child is born
You’ll see what you have done

Alcohol enters fetus
Deformaties begin
Complicated pregnancy
Plagued birth

Limb irregularities
Caused by alcohol abuse
And as the mother sobs
God what have you done
The child is forced
To live and irregular
Life, life

Drinking while pregnant
For idiotic fun
When the child is born
You’ll see what you have done

Alcohol enters fetus
Deformaties begin
Complicated pregnancy
Plagued birth

Aseara m-am uitat la un film cu zombalai si sa mor eu ca am impresia ca is unu din ala. Efectiv nu ma pot desprinde de ce simt ca ma tine locului. Totul este in mintea mea o durere si totusi, lumea functioneaza. Cu muzica am reusit sa uit de picioare, de ochi, de urechi si acum uite, ma ia stomacul. Parca am o punga cu lichid in mine si cred ca o sa puste totul cand o sa pun piciorul jos de pe bordura. Si ce daca o sa crape?!
Incerc sa trec peste viscere si imi amitesc de parinti, lor le pasa de mine. Isi tin pungile cu lichid cu mintea la mine. Da, strang din gaura curului cu mintea la mine sa nu le dea lichidul pe dinafara. Si ne iubim asa cu punga de rigoare, cu teapa in ochi, cu chilotul care ne strange. Le ignoram. Daca nu ma uit la un film despre lumea asta a iubirii, care sta deasupra lumii matelor o sa trebuiasca sa ma uit in continuare la filmul asta interior, numai al meu, horror, al vintrelor indurerate care traiesc ca sa dispara, care ma compun, care sunt eu. Sunt un flux sub presiune, ma doare ca trebuie sa dispar…
Dar dispar? Sigur, cum sa nu, normal ca dispar. Si visul distrus de pitigoi a disparut, da, a fost un vis care s-a risipit. Poate ca animalul a simtit si cand s-a terminat spectacolul a aplaudat, da a aplaudat in felul lui. L-am fascinat si el m-a cucerit, a vazut ca totul se termina si s-a bucurat. Duminica am vazut doamne grase, foarte grase iesind de la Teatrul National, miroseau a parfum si a oboseala, si punga lor voia sa se sparga. Si se uitau frumos in jurul lor, se uitau la mine, stiau ca eu nu am aplaudat, ca eu nu am scapat de proba spectacolului. Ca ele au supravietuit si ca le asteapta o masa buna, o cafea buna acasa.
Ma simt si acum ca si atunci: supravegheat. La spectacol invatam sa suprveghem. Invatam sa ii dam ochiului alta conotatie, alt scop. Ma gandesc ca as fi o jivina fara ochi, nemuritoare si ca odata si o data vintrele astea, nemuritoare o sa vrea sa imi iasa, pe gura, pe urechi, pe cur. Sa se uite la mine, sa vada ce le tine locului, ce le tine laolalta. Soarele, el este frumos, el se uita la noi fara sa ne judece. Asa a aparut ochiul, sa poata si vintrele sa stie ca este ceva mai bun decat ceea ce cred ele ca le aduna intr-un fel sau altul. A aparut umed, inocent, ca cel mai bun lucru muritor. Efectiv tremura cand trece soarele peste el si il mangaie.
Dar da, nu sunt nemuritor si nu voi fi. Odata cu ochiul se termina si rostul a tot ceea ce este in spatele lui. Totul este chemat inapoi, in Soare, in caldura ca recreaza. Cata putere in catarea asta stramoseasca:

“Dragile mamei sprincene,
Cum o sa fiti buruiene!
Dragii mamii ochisori,
Cum o sa va faceți flori!…”

NU FLORI, hrana la viermisori!

Am uitat si de stomac si acum ma doare ca trebuie sa ma duc la lucru. Ma doare ceea ce vad. Ma doare fascinatia celorlalti. Glasul asta lunar care vibreaza in ochii fascinati. Ochi de lup. Aici este locul meu. De ce? Pentru ca la Luna ma pot uita. Jivina a noptii, care supravegheaza, care se lasa purtata pe bratele terifiante ale uitarii. Ochii care se uita si uita. Ochii umpluti cu o lumina palida, orbitoare pentru sine. Lumina aceea lichida care stinge soarele interior. Am inceput sa decad. Si eu si parintii mei si prietenii mei si parintii prietenilor mei. Toti ne lichefiem sinele cu spectacole, cu seriale si mai pe urma cu viata altora, apoi la sfarsit cu vietile noastre. Care nu is decat dureri. Dureile diminetii, cand simtim bataia soarelui ca o bataie de joc. Cand Soarele, singurul stapan al nevinovatiei si al gingasiei se amaraste. Urla inca in noi jarul care a mai ramas. Si apoi, durerea dispare si incepe iar spectacolul, fascinatia, singuratatea si apoi uitarea.

Stiu ca ascult Morgue, ca am castile adanc infipte in urechi si gluga trasa pe cap. Un hot in timpul zilei, un neputincios siret. Ma duc la munca si in bataia luminii solare imi bat joc de mine. Dar trebuie sa arunc ceva in vintrele astea care au inceput o rascoala impotriva mea de cand nu mai au parte de soare. Cearcanele parca au luat locul ochilor.

Severe Psychopathology

Distorting views fill my head
As my subconcious erodes away
Slowly the ego becomes dead
For the id is my reality

No more are these just hallucinatory thoughts
But my new sadistic world
Tormenting laughter haunts my ego
As defense mechanisms lose all touch

Morality principle engulfed in horrific pleasure
It’s causing my concious to go into hysteria
Life and death instincts race through my thoughts
Insuring orgasmic satisfaction

Reality erased
Fantasy becomes real
Immortal acts are filling my head
As my new mission in life begins
Conflict

VA URMA.